Yvette van Dijk-Ligtvoet

Yvette van Dijk-Ligtvoet

Over Yvette van Dijk-Ligtvoet

Voor de liefde ben ik zo’n 10 jaar geleden naar Oosterhout verhuisd. Samen met mijn man Sjoerd en inmiddels 2 kinderen hebben we hier ons thuis gemaakt. Opgegroeid in Breda en nu in Oosterhout geworteld. Ik kan me geen betere plek bedenken waar ik zou willen wonen.

Voor mij is een sociale samenleving de mooiste. Een samenleving waar men elkaar kent en waar er voor elkaar wordt klaargestaan. Waar er ruimte is voor eigen initiatieven en je jouw talenten kan ontwikkelen. Waar je met een gerust hart over straat kan. Waar de verschillen tussen mensen een bron zijn van inspiratie. Een plek waar je het gevoel hebt dat je er toe doet. Kortom een plek waar iedereen zich kan thuis voelen. Dat zijn voor mij redenen om politiek actief te worden, ik wil graag mijn talenten inzetten om Oosterhout zo mooi te laten blijven en waar kan nog mooier te maken.

Naast mijn werk en studie heb ik me ook altijd ingezet als vrijwilliger. Binnen de scouting heb ik vele rollen mogen vervullen, waaronder regiomedewerker, bestuurslid, groepsbegeleider en leiding. Momenteel zet ik me, binnen de Catharinaparochie, in als voorzitter van de Capella Catharina.

Zowel in mijn opleiding aan de NHTV, in mijn carrière in de marketing en als ondernemer heb ik altijd de klant centraal gesteld. Wat heeft de klant nodig en hoe kan dit het beste worden geregeld. Want een gelukkige klant is een gelukkige ondernemer. Ik zou dit principe graag willen toepassen in de relatie tussen de gemeente en haar inwoners.